torstai 1. joulukuuta 2016

Hemmottelua kävelyetäisyydellä TornistaToisinaan reissussa kaipaa vähän ylimääräistä hemmottelua – sitä mitä ei arjen kiireessä aina muista itselleen suoda. Muutaman askeleen päässä Solo Sokos Hotel Tornista löytyy ihania paikkoja hyvään oloon; Day Spa ja uniikki uimahalli. Hotellivierailu voi olla myös hyvinvointiloma.


Kuvat: Living Day Spa”Tornin sisäpihan kautta pujahdetaan Living Day Spa -hoitolaan. Se on boutique-henkinen hoitola, jonka hoitomenuuta lukiessa haluaisi valita miltei kaiken. Hoitola tarjoaa runsaan valikoiman kaunistautumista ja kasvojen ja vartalon hoitoja niin naisille, miehille, pariskunnille kuin ryhmille. Hoitolasta löytyy myös parihoitohuone, jossa voi ottaa kokovartalohieronnan kynttilänvalossa yhdessä puolison kanssa. 

Näin juhlakaudella kiinnostaisi kokeilla Thelma & Louise -pakettia yhdessä ystävätärten kanssa ennen tärkeää juhlaa tai iltamenoja. Olisi hauska pistäytyä höyrysaunassa, ottaa kasvohoidot ja antaa ammattilaisen loihtia juhlameikki ennen Helsingin yöhön suuntaamista.

Meitä täällä hotellissa ilahduttaa kovasti Living Day Span kehittelemä Traveller's Package -kokonaisuus, joka on laadittu Hotelli Tornin asiakkaita ajatellen. Matkailijan ehdoilla suunniteltuun pakettiin asiakas valitsee itse ne hoidot, joita juuri sillä hetkellä tuntee eniten tarvitsevansa. Asiakas poimii itselleen yhden mieluisan laajan hoidon – esimerkiksi hieronnan tai kasvohoidon –, jota voi täydentää yhdellä tai kahdella hieman kevyemmällä hemmottelulla, kuten manikyyrillä. Elämyksen kruunaa hoitopakettiin kuuluva höyrysauna.

Suosittelen tekemään varauksen hoitolaan hotellivarauksen yhteydessä, sillä Living Day Spa on todella suosittu.” 

Yrjönkadun uimahalli. Kuva: Visit Helsinki”Kadun toisella puolen on maineikas Yrjönkadun uimahalli. Vuonna 1928 käyttöönotettu halli on maamme vanhin. Iso-Britannian yleisradioyhtiö BBC nimesi Yrjönkadun uimahallin viime vuonna maailman kauneimpien uimahallien joukkoon, eikä syyttä. Tämä 20-luvun klassismin tyyliä huokuva rakennus on rauhallinen keidas aivan Helsingin keskustassa. Korjaus- ja saneeraustöissä on kunnioitettu arkkitehti Väinö Vähäkallion suunnittelemaa alkuperäistä ilmettä. Yksi Yrjönkadun erikoisuuksista muihin helsinkiläisuimaloihin verrattuna on se, että uinti hallissa tapahtuu erikseen naisten ja miesten vuoroilla uima-asussa tai ilman.


Nyt joulukuussa hallissa järjestetään suositut hemmottelupäivät, nekin eri ajankohtina miehille ja naisille.


Naisten hemmottelupäivinä, keskiviikkona 7.12. ja sunnuntaina 11.12., uidaan tunnelmavalaistuksessa musiikin soidessa taustalla. Uinnin ja saunomisen ohella tarjolla on myös vesijumppaa ja vesijuoksuoppia sekä lisämaksusta erilaisia hierontoja sekä kosmeettisia hoitoja. Miehet pääsevät hemmoteltaviksi torstaina 15.12. Myös tuolloin uimareita lellitään erilaisin hoidoin intialaisesta päähieronnasta aina virkistävään kasvohoitoon asti. Voisin kuvitella, että myös miestenkin päivänä nautitaan uinnista tunnelmavalaistuksessa ja musiikin soidessa. 

Varaa hemmottelulomaan Solo up -huone näköaloin ja lasiseinäisellä kylpyhuoneella.Tällaisia vierellämme olevia uniikkeja kohteita suosittelemme mielellämme asiakkaillemme."

Marjut Söderlund, hotellipäällikkö

PS. Meillä hemmottelet itseäsi myös ihanalla aamiaisella.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti