maanantai 31. heinäkuuta 2017

Mikä on täydellisen Mai Tain salaisuus?

American Barissa nautiskellaan nyt Tiki-teeman mukaisesti ihanista kesäjuomista! Kuumana kesäiltana maistuu täydellisesti baarimestarimme kookospähkinään valmistama Mai Tai tai Test Pilot -cocktail, jonka salaisuutena toimii mestarin itse keittämä Falernum -siirappi.


Täydellinen Mai Tai syntyy laadukkaista raaka-aineksista ja sille on kaksi erilaista reseptiä. 


Herkullisessa Test Pilotissa maistuu kesä ja jopa aavistus piparitaikinaa.


Legendaarisessa American Barissamme on aloittanut uusi taiteilija, Portugalista lähtöisin oleva herra Tiago, joka aikoo luomuksillaan olla alansa huippu. Tiago päätyi ravintola-alalle sattumalta. Reissaaminen on ollut herralle tärkeää ja sitä on tullut harrastettua paljon. Matkamuistoja on tullut kerrytettyä ainakin Australiasta, Englannista ja Suomesta. Reissu kuitenkin loppuu lyhyeen, kun matkakassa hiipuu. Tiago alkoikin tehdä töitä baareissa matkakohteissaan ja sai kartutettua matkakassaa aina seuraavaan kohteeseen asti. Kun hän lopulta päätti asettua aloilleen Suomeen, oli ammattitaitoiseksi kouliintunut baarimikko valmis uusiin haasteisiin.


Tiago takaa täydellisen palvelun American Barissa.


Tiago päätti hakea American Barin baarimestariksi yksinkertaisesti ravintolan hyvän ja tasokkaan tunnelman vuoksi. American Barilla on eittämätön maine Helsingin cocktail kulttuurissa ja Tiago onkin päättänyt jo uransa alussa olevansa alansa paras - kuten American Barissa kuuluukin olla.

-American Barin suosituin drinkki tällä hetkellä on ehdottomasti kaikkien tuntema Mojito tai Mulder, kertoo baarimestarimme. Tiagon henkilökohtainen suosikki American Barin listalta on Fall Of France.Tiagon parhaita puolia työssä ovat aito kiinnostus miksologiaan eli cocktailien ainesosiin ja niiden yhdistämisen ja sekoittelun tieteeseen sekä asiakaspalvelu ammatista nauttiminen. Herra kokee olevansa kuin kotonaan asiakkaiden kanssa rupatellessa ja kehittäessä kullekin sopivaa juomaa.
Napue on tullut jäädäkseen. 


Cocktailit ovat arjen ja juhlan luksusta ja Tiago kehottaakin asiakkaita kokeilemaan rohkeasti uusiakin juomia. Monet mieltävät cocktailit vain makeisiksi naisten juomiksi, vaikka todellisuudessa taitava baarimestari pystyy taikomaan jokaiseen makuun täydellisen cocktailin. Tuoreet mehut ja laadukkaat raaka-aineet ovat välttämättömiä hyvän cocktailin aikaansaamiseksi.


Yksi kesän suosituimmista juomista on Aperol Spritz.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti