maanantai 31. heinäkuuta 2017

"Brekulaisten" päivä alkaa jo viideltä

Arkiaamiainen alkaa kello 6:30, sitä ennen reippaat brekulaiset, eli aamiaistarjoilijat ja kokit ahertavat muun kansan vielä nukkuessa. Kokki saapuu keittiöön jo 5:30 laittamaan keitot tulille ja aamiaistarjoilijat saapuvat perästä kello kuudelta keittämään kahvit, asettamaan herkut esille ja laittamaan kaiken valmiiksi ennen ensimmäisten asiakkaiden saapumista.





"Parasta on saada asiakkaat hyvälle tuulelle heti aamulla. On palkitsevaa huomata, kun omalla työllä saa aikaan iloisia ja tyytyväisiä asiakkaita. Entisenä iltavirkkuna uudet työajat hieman jännittivät. Onneksi aikaisin heräämiseenkin tottuu ja tokkuraisen raitiovaunumatkan jälkeen kroppakin herää melko pian kiireisessä työssä." Essi

”Kahvi auttaa aamuisin, mutta kun menee aikaisin nukkumaan jaksaa herätäkin aikaisin. Minä pidän aamuvuoroista, sillä työpäivän jälkeen on vielä koko päivä edessä ja aikaa tehdä paljon eri asioita.”  Olga






"Syön aamiaisen monesti bussissa työmatkalla ja saan näin nukuttua pidempään! Minulle terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä ja näin ollen aamiaisenkin tulee olla monipuolinen ja runsas. Kotona syön usein tuorepuuroa siementen kanssa, rahkalettuja tai paahtoleipää avokadolla ja kananmunalla."Olga



"Herätyskello piippaa päivästä riippuen viiden ja puoli seitsemän välillä. Rytmi vaatii totuttelua, mutta näin kesällä ja armaan auringon paistaessa aikainen aamukin tuntuu ihan siedettävältä. On mukava matkata hiljaisen Helsingin halki. Ihanat työkaverit ja inspiroiva työympäristö saa jaksamaan!" Peppi



"Kun työpäivä loppuu jo kello 12, on hyvin aikaa tehdä vaikka ja mitä, ennen kuin on taas mentävä nukkumaan. Yleensä menen sänkyyn jo yhdeksän jälkeen." Essi




Tornin aamiaiselta löytyy perinteisen aamiaisen peruspiirteet, kuten munakokkelia, pekonia, hedelmiä, puuroa, jogurtteja, myslejä ja tuoretta leipää. Lisäksi aamiaisella on tahdottu tuoda esiin suomalaisia ihanuuksia, kuten karjalanpiirakoita, maksamakkaraa, suolakurkkuja, mustikkakeittoa, puolukkapiirakkaa ja savulohta. Jotta aamiainen tuntuisi erityiseltä omassa kodissa nautittuun sunnuntaiaamiaiseen verrattuna, on tarjolla myös juustoja viikunahillolla, tomaattimehua, spinata romana leikkeleitä sekä paahdettuja kasviksia.


"Oma lempparini aamiaiselta on ehdottomasti paahdetut kasvikset, pekoni, munakokkeli ja lihapullat kuorrutettuna herkullisella dijon sinapilla ja ketsupilla. Rakastan myös Punaleima juustoa viikunahillon kera, sekä tuoreita ananaksia. Myös tattaripuuro on herkullista!" Essi


”Tornin aamiaiselta valitsisin puuroa, marjoja ja hedelmiä, mysliä ja luonnonjogurttia, leipää ja maapähkinävoita, kananmunaa ja tuoreita vihanneksia tai munakokkelia ja lämpimiä vihanneksia. Päivän tärkeimmän aterian tulisi sisältää noin 30% päivän energiantarpeesta ja valmistaa meidät uuteen päivään.” Olga




"Erityisesti olen tykästynyt tuoreisiin hedelmiin ja maukkaisiin auringonkukkaöljyssä paistettuihin vihanneksiin, jotka ovat ravitseva ja proteiinirikas startti vegaanin päivään!" Peppi


”Minusta Tornin aamiainen on huippu, sillä meillä on hyvä ammattitaitoinen henkilökunta, jolle asiakkaiden tyytyväisyys on todella tärkeää. Lisäksi tarjoamme tuoretta ja laadukasta ruokaa. Näin ollen asiakkaat saavat hyvän startin päivään.” Olga



Kokonaisuuden kruunaa pöytään tarjoiltu omaan makuun sopivan paahdettu kahvi tai herkullinen tee laadukkaasta teevalikoimastamme. Juhlapäivinä tai muuten vaan arjen piristeeksi tarjoillaan aamiaisella kuohuvaa erittäin mieluisaan hintaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti