torstai 27. huhtikuuta 2017

Täydellinen lauantai alkaa Tornin brunssilla

Ravintolan ovien takana käy kuhina, kun ihmiset odottavat innokkaina brunssin alkua. Kello 12 ovet aukeavat ja tunnelma on täydellinen alkavaan lauantaipäivään. DJ soittaa juuri sopivaa, samppanjan kanssa hyvin toimivaa kevyttä, mutta menojalkaa vipattavaa musiikkia. Tarjoilijat ohjaavat sinut seurueineen pöytääsi ja ottavat juomatilaukset vastaan. 

DJ luo mukavaa tunnelmaa.
Tornin brunssilla kuuluu ehdottomasti nauttia samppanjaa, jonka hinta ei päätä huimaa.
Makuelämys alkaa suolaisesta pöydästä, jossa tarjolla on salaatteja, suolaista piirakkaa, tuoretta leipää, herkullisia leikkeleitä ja esimerkiksi pestoa sekä hummusta. Valmista itsellesi myös Virgin Mary -pisteellä herkullinen juomasekoitus, jonka kyytipojaksi voit tilata myös hieman terästystä. Mikäli Virgin Mary ei käsitteenä ole vielä tuttu, löytyy pöydästä ohjeet juoman valmistukseen. 

Salaatteja.
Piirakkaa.
Virgin Mary ohjeistus.
Tuore selleri kruunaa juoman.
Mikäli brunssilta kaipaa buffetin tarjonnan lisäksi muuta proteiinipitoista herkkua, on tarjolla myös mahdollisuus tilata erikseen omaan makuun sopiva kananmuna. Tarjolla on soijamarinoitua kananmunaa, uppomunaa parmankinkun kera sekä paistettua munakasta, erilaisin lisukkein.

Soijamarinoitu kananmuna.
Munakasta haluamallasi täytteillä.
Tarjolla on myös ihania leivoksia, keksejä, karkkia, tuoreita hedelmiä ja mikä parasta - pannaribaari. Pannukakut on leivottu Tornissa omalla herkullisella reseptillä. Pannarin kanssa voi kokeilla erilaisia lisukeyhdistelmiä, kuten maapähkinävoita ja itse valmistettua hilloa, ihanaa kermavaahtoa ja pähkinöitä tai perinteistä vaahterasiirappia. 


Maista myös juustopöydän antimia hilloineen, karjalanpiirakoita munavoilla sekä croissantteja kera tumman tai vaaleapaahtoisen kahvin. 


Brunssilla on otettu hyvin huomioon myös gluteenittomuus ja gluteenittomasta pöydästä löytyykin esimerkiksi tuoretta Tornissa leivottua pähkinäleipää, herkullisia leivoksia, pähkinöitä ja mysliä.

Gluteeniton suklaakakku.
Gluteeniton pähkinäleipä.
Brunssi sopii täydellisesti juhlapäivään, se on mukava yllätyslahja ystävälle tai muuten vain viikonlopun kohokohta. Voitte nauttia brunssista myös näköalakabinetin upeissa maisemissa ilman lisäkuluja (minimiveloitus 600€). Varaa pöytä tai näköalakabinetti lauantaiksi myyntipalvelustamme

S-ryhmän Ravintolamyynti puh. 020 1234 800, ma-pe klo 8-18

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:
lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)

matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti