tiistai 4. huhtikuuta 2017

Laadukas lounas tuo luksusta arkeen

Lounas on parhaimmillaan arkipäivän kohokohta. Hetki, jolloin rentoudutaan ja nautitaan hyvästä ruoasta ja juomasta. Samalla on mukava tavata ystäviä ja unohtaa työkiireet hetkeksi. Jokaisen arjen sankarin tulisi nauttia laadukasta á la carte lounasta (14,90€) vähintään kerran viikossa.

Herkullisen salaatin kruunaa paikan päällä & talon reseptillä leivottu vaalea leipä. 

Tornin lounas tekee myös business-tapaamisistasi täydelliset. Suuri ja edustava tila, sekä pitkät pöydät mahdollistavat antoisat kokoukset ja palaverit. Mikäli asiakastapaamisellasi ei ole mahdollisuutta sijoittua iltaan, voitte nauttia pitkän kaavan mukaan päiväsaikaan kolmen ruokalajin lounasmenusta (39€). Menu koostuu á la carte -listan parhaista annoksista, jonka lisäksi tarjoilijamme etsivät teille makuelämyksen täydentävät viinit. Tapaaminen Tornissa on erinomainen vaihtoehto keskeisen sijaintinsakin kannalta. Ravintola sijaitsee Helsingin sydämmessä ja mainioiden yhteyksien päässä myös kauempaa saavuttaessa.


Lounasbuffetin tai kotiruokalounaan sijasta Tornissa nautitte lounasta tyylikkäästi tasokkaalta lounaslistalta tilaten. Laadukkaista ja sesongin parhaista raaka-aineista tarkkaan valikoidut annokset tuovat luksusta arkeen ja tekevät vaikutuksen arvokkaisiin asiakkaisiisi. Myös englanninkieliset käännökset, ystävällinen ja osaava henkilökunta sekä kansainvälinen ilmapiiri saavat tapaamisesi onnistumaan.


Uudistuneen lounaan menu vaihtuu viikottain. Valittavana on erilaisia pastoja, risottoja, salaatteja, kala- sekä liha-annos tai vaihtoehtoisesti kolmen ruokalajin menu. Annosten pääraaka-aineet vaihtuvat, mutta kokonaisuus pysyy laadukkaana ja herkullisena viikosta toiseen.

Valikoimassa on myös entuudestaan tuttu Torni Burgeri, joka on täydellinen lounas perjantaipäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti