tiistai 7. maaliskuuta 2017

Täydellinen Tornipäivä

Maaliskuun ensimmäiselle viikolle osuu kansainvälinen naistenpäivä 8.3. – mikä mainio tilaisuus viettää hemmottelupäivä ihanaisten naisten kesken! Tärkeintä naistenpäivässä on luonnollisesti yhdessäolo upeiden ystävien kanssa ja tässä onkin meidän Tornin Tyttöjen ajatus ihanasta Tornipäivästä.

Paras tapa aloittaa tämä naisille omistettu päivä on tietenkin istua alas runsaalle ja monipuoliselle aamiaiselle. Aurinkoiset ja pirteät tarjoilijamme pitävät huolen, että seurueellanne riittää lämpimiä juotavia läpi aamun – ja tässäpä myös hyvä tilaisuus nautiskella lasilliset samppanjaa. Aamiainen tarjoillaan arkisin 6:30-10:00 ja viikonloppuna 7:30-11:00. 

Nauti juhlapäivän kunniaksi aamukahvisi cappuccinon muodossa.

Solo-aamiainen koostuu laadukkaasta ja tarkasti harkitusta valikoimasta.


Maittavan aamiaisen päätteeksi on mukava suunnata heittämään maalliset murheet pois mielestä ammattitaitoisten ja asiantuntevien Living Day Spa –kylpylän naisten hellään huomaan. Span Jenni suosittelee Klassista Kasvohoitoa, jossa käytetään ihanan tuoksuisia RVB Skin Labin tuotteita suoraan Italiasta! Hoidon jälkeen onkin sitten ihanan uudistunut ja keveä olo! Jos kuitenkin hieman toimeliaampi vaihtoehto on mieleenne, voimme todella suositella Yrjönkadun uimahallia (Yrjönkatu 21b). Jos maltatte odottaa viikonloppuun asti, sunnuntaina 12.3. Uimahallilla vietetään naisten omaa hemmottelupäivää. Luvassa on erilaisia kasvohoitoja, intialaista päähierontaa, kulmien muotoilua ja monenlaista muuta luksusta arkeen. 

Living Day Spa auki ma 10-20 ti-pe 17-20 la 10-14

Laadukkaat tuotteet kruunaavat kokemuksen.


Living Day Span löydät Tornin sisäpihalta.


Vinkkinä vielä; Yrjönkadun uimahallia vastapäätä viihdykettä tarjoaa myös lämmin irlantilaishenkinen pubimme O´Malley's, jossa tarjoillaan korttelin parhaimpia oluita. Kerrosta alempaa löytyy myös Kalevankadun vaalittu helmi American Bar, jossa baarimestarimme sekoittavat teille vivahteikkaat ja herkulliset juomat – itse kuohuvan ystävinä vannomme samppanjan nimeen, kuplivat lasilliset saakin juhlan kunniaksi kympillä. 

O'Malley'sissä on rento ja lämmin tunnelma.

Juhlapäivän kunniaksi laadukasta kuplivaa.


Kokemuksen rintaäänellä voimme myös suositella loputtoman kaunista laskevan auringon maisemaa illan hämärtyessä Helsingin ylle. Kaupungin ylivoimaisesti valloittavin näkövinkkeli löytyy eittämättä Tornin kattoterassilta. 

Ateljee Barin auringonlaskua ei voi sanoin kuvailla - vaan se tulee itse kokea.


Upean päivän päätteeksi on mukavaa mennä vielä istahtamaan alas elokuvien pariin. Juuri nyt Finnkinolla pyöriikin aimo liuta loistavia filmejä, esimerkiksi kevythenkinen La La Land tai satavuotista Suomea juhlistava Tom of Finland ovat tämänhetkisiä elokuvasuosituksiamme.

Ihanaa ja rakkaudentäyteistä naistenpäivää!

Tornin tytöt,
Essi ja Helena 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti