keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Ikimuistoiset juhlat Näköalakabinetissa

Miltä kuulostaisi unohtumattomat, sankarinsa näköiset juhlat, jossa vieraat viihtyvät, ruoka on herkullista ja järjestäjäkin nauttii rennosti olostaan?

Upeat juhlat onnistuvat helposti, kun mukana on taitava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Saat osallistua ja vaikuttaa juhlien suunnitteluun juuri niin paljon kuin itse haluat - vaikkapa jättää koko suunnittelun kokeneen henkilökunnan harteille.

Huolellisesti valittu värimaailma takaa tyylikkään tilan.

Torni on yksi Helsingin legendaarisimmista rakennuksista ja 12. kerroksen maisemat ovat lyömättömät. Näköalakabinetin tiloissa onnistuu niin hääjuhlat, tanssiesitykset, cocktailtilaisuudet, syntymäpäivät, kuin muotinäytöksetkin.

Monelle parasta juhlatilan vuokraamisessa on helppous. Henkilökunnan, ruoat, kukkaset ja tilan saa samasta paikasta, sopivaan pakettihintaan. Juhlien jälkeen on ihana käydä läpi kulunutta päivää, siivoamisen ja laina-astioiden palauttamisen sijaan. Tuttavienkaan ei tarvitse seisoskella juhlatilaisuuden aikana tarjoilemassa alkumaljoja ja vastaanottamassa epäsäännöllisesti saapuvien vieraiden takkeja, kun ihanan aurinkoiset työntekijät vastaanottavat vieraat.


U-mallinen pöytä mahdollistaa kaikkien pääsemisen saman pöydän ääreen. Kuva Samuli Miettinen.

Kokousemäntämme Eva on toiminut talossa järjestäen mahtavia juhlia ja kokouksia jo kymmeniä vuosia. Eva tuntee talon, kuin omat taskunsa ja pystyy jo suunnitteluvaiheessa kertomaan mikä historiallisessa ja vanhassa rakennuksessa toimii ja mikä ei.

Kutsuun voi ylpeänä kirjoittaa juhlien osoitteen.


Kaunis tilaisuuteen sopiva kattaus viimeistelee tilan. Kuva Samuli Miettinen

Häät lehdestä saa ihania ideoita juhlien koristeluun.

Näköalakabinetin neutraalit värit antavat tilaa ja mahdollisuuksia erilaisten värimaailmojen käyttöön. Ovatko sinun juhlasi vaaleanpunaiset, valkoiset vai dramaattisen tummat tai räiskyvät? Tilan koristeluun voi hakea inspiraatiota jo etukäteen Pinterestistä ja erilaisista lehdistä. Kaunein ja vaikuttavin lopputulos syntyy, kun lähtee toteuttamaan koristelua tietyn värimaailman mukaisesti. Kaunis tila ei vaadi paljoa, vaan värimaailman mukaisesti mietityt kukat ja servetit, riittävät.

Maanläheisen värimaailman lisäksi nousussa on sitruunan keltainen, omenan vihreä, kirkas violetti ja laivaston sininen. Rohkein yhdistää kaikki trendivärit.
Upeat maisemat luovat jo itsessään tilalle tunnelman. Näkymä muuttuu valoisasta Helsinki maisemasta upean auringonlaskun kautta tummanpuhuvaan iltaan, jota koristavat kaupungin valot. Kuva Samuli Miettinen.

2017 juhlien trendeissä näkyy luonnollisuus. Valitse maanläheiset kukat, joiden parina toimii myös edulliset yrtit ja luonnonoksat. 

Torni on tunnettu herkullisista ruoistaan. Voitte valita tarjoilun Ravintola Tornin menuista, jotka koostuvat keittiömestarimme Erkin valitsemista parhaista kotimaisista raaka-aineista.Tarjoilua voi tarvittaessa räätälöidä yhdessä asiantuntevan henkilökunnan kanssa juuri teidän juhliinne sopivaksi.Karkkibuffet on ihana jälkiruoka idea.

Näköalakabinettiin mahtuu pöytäjärjestyksestä riippuen noin 40 henkilöä. Pöytien sijoittelulla pystytään vaikuttamaan paljon tilan tuntuun, käyttötarkoitukseen ja maksimoimaan tilan kapasiteetti. Eniten tilaan saadaan mahtumaan vieraita, kun pöydät järjestetään diplomaattisesti tai u-muotoon.
Korkeat ja yksittäiset pöydät taas mahdollistavat elegantin iltajuhlan. Pienehkö tila saattaa karsia vieraslistaa, mutta tiivistunnelmaiset juhlat, jossa on paikalla kaikki tärkeimmät ja läheisimmät, ovat aina parhaat juhlat.Voit pyytää juhliisi ohjelmanumeroksi esimerkiksi esittelyn talon historiasta, talokierroksen, hurmata vieraat upealla pianosoololla tai järjestää muuta hauskaa ohjelmaa. Juhlien viihtyvyyden kannalta tärkeintä on rentous. Ohjelmien aikataulu on hyvä jättää viitteelliseksi ja väliin on hyvä jättää runsaasti aikaa juttelulle ja puheille. Upeat muistot saat talteen palkkaamalla ammattivalokuvaajan, kun taas vävyn siskon lapsi valokuvaajana saa kuvattavat varmasti rentoutumaan paremmin. Tilaan voi järjestää myös vaikkapa Photoboothin, jossa vieraat voivat käydä tallentamassa muiston itsestään. 

Tilasta löytyy kaunis piano.


Kuva Samuli Miettinen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti