torstai 27. lokakuuta 2016

Tornin brunssi tarjoaa nyt syksyisiä makuja


Syksy alkaa pikkuhiljaa kääntyä kohti talvea ja navakasti puhaltava tuuli pudottelee viimeisetkin lehdet puista. Aina ei tiedä, sataako vettä vai räntää. Pimenevät ja kylmenevät päivät houkuttelevat käpertymään kotisohvalle. Mutta meillä Tornissa pimeydestä ei lannistuta vaan saamme siitä hyvän syyn koristella ikkunalaudat tuikuin ja koristekurpitsoin. Ja kattaa suositun Tornin brunssin lauantaisin pöytään.
Salaatteja, lähileipomo Briossin leipää, luomuhilloja, kotimaisia juustoja – ja puurobaarin pehmeitä herkkuja. Brunssin tuttujen tuotteiden joukkoon on tänä syksynä nostettu muutamia ajankohtaan sopivia ruokia, kuten valkosipulin kera paahdettuja kurpitsoja ja yrttiliemessä kypsennettyä quinoa-kasvis-salaattia. Perunasalaatin marinadiin olemme laittaneet raikasta punasipulia ja kirpeitä kapriksia.

Brunssiimme kuuluvat myös erikseen tilattavat pienet lämpimät annokset. Kipoista löytyvät aina yhtä suosittu uppomuna bearnaisekastikkeella, herkullinen lämminsavulohi ja ylikypsäksi haudutettu ankkarillette omenahillokkeella, katkarapuskagenia unohtamatta. Kuuden annoksen listalta voit valita itsellesi kolme mieluisinta.  

Syksyn omenat ovat kypsyneet uunissa kanelin kera ja sekoitamme niistä brunssilla trendikkään tuorepuuron toisen kausimakumme herukan rinnalle. Nämä maistuvat itse tehdyn marjakiisselin ja smoothien kera taatusti myös perheen pienimmille.
Kun suolaiset ja lämpimät herkut on nautittu, on aika siirtyä tuoreiden hedelmien ja pienten, suloisten leivosten pariin.
Juomavalikoimaan kuuluvat omena- ja appelsiinituoremehu, tee sekä kahvi joko tummana tai vaaleana paahtona.
Meidän brunssille saa tulla yksin, kaksin tai isommalla seurueella. Tunnelmallisessa ravintolasalissa on kiva nauttia hyvästä ruoasta. Oman lusikkansa soppaan laittaa myös DJ, joka viihdyttää sinua ja seuruettasi brunssilla aina lauantaisin. 


Lauantain brunssi on oiva tapa aloittaa vaikka kaupunkiviikonloppu ystävien seurassa. Lasi kuohuvaa ja herkullinen ruoka antavat energiaa tutustua Helsingin nähtävyyksiin tai virtaa kohta alkavan joulusesongin lahjaostoksille. Brunssi on loistava vaihtoehto myös vaikka syntymäpäivien viettoon.
Seuraava juhlapäivä Halloweenin jälkeen taitaakin olla marraskuun toisena sunnuntaina vietettävä isänpäivä. Mitä jos juhlistaisittekin sitä koko perheen brunssilla jo lauantaina, niin sunnuntaiaamuna kaikki saisivat nukkua vähän pidempään?
Tornin brunssi on tarjolla lauantaisin kello 12-15.
Hinta 26 euroa / aikuinen, omistajan kortilla 24 euroa, lapset 5-8 -vuotta 13 euroa. 


Tervetuloa!
T. Ravintola Tornin väki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti