keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Sokos Hotel Torni on hyvä tukikohta Helsinki-lomalle


Heinäkuussa lomailijat täyttävät hotelli Tornin huoneet. Lapsiperheitä, suomalaisia pariskuntia ja ystäväporukoita sekä matkailijoita eri puolilta maailmaa. Meidän Ateljee Barista pääsee katsastamaan kaupunkimaisemaa ennakkoon, mutta mitä kaikkea kannattaa tehdä Helsingissä. Tässä henkilökuntamme parhaat vinkit!
 
Kuva: Visit Helsinki

Helsingissä hurautellaan ratikalla paikasta toiseen helposti ja nopeasti. Tiesitkö, että Töölössä on Ratikkamuseo, jossa voit matkustaa raitiovaunujen kanssa menneisyyteen? Istahda vanhaan ratikkaan ja tutkaile entisaikojen matkalippuja. Museon valokuvanäyttely on myös hieno. Kohde on avoinna joka päivä ja sinne on vapaa pääsy.
 
Kuva: Visit Helsinki

Lainaa kaupunkipyörä ja kiidä kiinnostaviin paikkoihin. Lähde vaikka lounaalle Hernesaaren rantaan, joka on monipuolinen kesän rantalomakohde kahviloineen, ravintoloineen ja konsertteineen. Alueen uutuus on rantasauna Löyly, jossa saunot ja pulahdat mereen yhdessä tuttujen ja tuntemattomien kanssa.

Me rakastamme Suomenlinnaa. Kävele meiltä Esplanadin puistoa pitkin Kauppatorille ja hyppää lauttaan kohti Unescon maailmanperintökohdetta. Suomenlinnan muureilta näet Helsingin vähän toisesta kulmasta. Linnoituksessa on kiinnostavia museoita, kuten ihana Suomenlinnan lelumuseo. Myös Sukellusvene Vesikossa kannattaa piipahtaa.

Suomenlinna. Kuva: Visit Helsinki

 
Vallisaari. Kuva: Visit Helsinki, Kalle Kataila

Suomenlinnan vierellä sijaitsee Helsingin kesän uutuuskohde, tänä keväänä yleisölle avautunut Vallisaari. Alue on ollut luonnonmukaisessa tilassa vuosikausia ja onkin aika villi saari. Kauppatorilta risteilee sinne 20 minuuttia. Paikan päällä on tunnelmallisia linnoituksia ja hyviä näkymiä merelle ja Helsinkiin.
 
Lasten kaupunki, kuva Visit Helsinki

Pienille vieraille perheineen suosittelemme Senaatintorin kulmalla olevaa ihanaa Lasten kaupunkia. Täällä Helsingin vanhimmassa talossa pääsee tutustumaan kaupungin historiaan leikkien. Hyppää hevoskärryihin, ohjaa 1700-luvun laivaa tai katsele vanhoja tv-ohjelmia Mummolassa! Lasten kaupunki on avoinna joka päivä ja museoon on vapaa pääsy.

Tervetuloa seikkailulle kesä-Helsinkiin!
Alisa, vastaanotto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti