keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Top 5 tapahtumaa Helsingin kesässä


Visit Helsingin väki on Helsingin tapahtumien erikoisosaajia ja -tietäjiä. Kyselimme kumppanuuspäällikkö Leena Lassilalta, mitkä ovat hänen vinkkinsä Helsingin kesätapahtumiin.

Helsinki-päivä on jokavuotinen must-tapahtuma
 

Tänä vuonna olen itse siellä kiinni työtehtävissä aamupäivällä, mutta iltapäivällä olen menossa Helsinki-päivän konserttiin, jossa esiintyvät Robin, Anssi Kela, JVG, Maija Vilkkumaa, J.Karjalainen, Sanni, Juha Tapio ja Cheek.

Pari extravinkkiä Helsinki-päivään: Klo 12 melomaan roskaretkelle. Roskaretkellä melotaan Vuossaaren melontakeskuksen lähellä oleville ulkoilusaarille, joissa siivotaan paikkoja ja kerätään roskia. Retki toteutetaan talkoohengessä ja se on osallistujille ilmainen. Helsinki-päivänä kannattaa pakata myös uikkarit mukaan menoihin, sillä kaikkiin Helsingin maauimaloihin on ilmainen sisäänpääsy.


Kuva: Visit HelsinkiSaunomista uudessa Löylyssä

Hernesaaren uusi Löyly avattiin toukokuussa. Tänne kannattaa lähteä iltapäiväksi saunomaan ja uimaan tai vaan nautiskelemaan elämästä Löylyn ihanalle terassille. Sadesäällä voi nauttia merimaisemista sisätiloissa.

Paikan päälle pääset Kampista lähtevällä bussilla numero 14, pysäkki on suoraan Löylyn kohdalla.


Kuva: Leena Lassila


Iltakonsertit Hernesaarenrannassa kesätorstaisin (HSR Live -illat)

Hernesaarenranta on mukava ja rento kohtaamispaikka. Tänne on kiva tulla syömään, drinkeille tai musiikkia kuuntelemaan. Ruokakattaus on laaja, suosittelen esimerkiksi valkoisesta kastikkeestaan kuuluisaa Piece ’n’ Love Pizzaa tai katuruokapioneeri Street Gastron herkkuja. Tämän kesän uusin tulokas on ravintola Super Bowl, joka tarjoilee ruokaisaa, maukasta ja raikasta kulhoruokaa. 

Rannan HSR Live -illoissa esiintyy kesän aikana suosittuja artisteja, kuten Happoradio, Anna Puu, Kasmir ja Eppu Normaali. Paikan päälle pääset bussilla numero 14 tai meritse Kauppatorilta Hernesaareen risteilevällä Marival-aluksella. 


Kuva: Hernesaarenranta

Kuva: Hernesaarenranta


Linnanmäen yhteislauluillat keskiviikkoisin

Lintsillä on nykyään paljon erilaista ohjelmaa. Onkin kiva, että sillä välin, kun lapset pyörivät laitteissa, vanhemmat voivat tehdä jotain vähän rennompaa.

Laitteista en itse kovin välitä, mutta tänä vuonna pitää testata uusi Linnunrata eXtra, joka yhdistää virtuaalitodellisuuden ja vuoristoradan. Jos hattarasta tykkää, sellaisen voi tehdä itse uudessa Hattarakoulussa.

Kuva: Visit Helsingin kuvapankki


Helsinki Cup 11.-16.7.

Helsinki Cupissa vierähtää mukavasti viikko, kun 11-vuotiaat lapsemme pelaavat molemmat jalkapalloa. Nuorta, iloista energiaa näkyy silloin ympäri kaupunkia.

Helsinki Cupia on järjestetty vuodesta 1976 lähtien ja siihen on parhaimmillaan osallistunut joukkueita 28 maasta. Se on vuosien aikana kasvanut Euroopan kolmanneksi suurimmaksi juniorijalkapalloturnaukseksi.
 
Kuva: Visit Helsingin kuvapankki

Ihanaa kesää kaikille ja tervetuloa Helsingin tapahtumatäyteiseen kesään! Solo Sokos Hotel Tornista on lyhyt matka kaikkialle.

Leena Lassila
Kumppanuuspäällikkö, Visit Helsinki
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti