keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Varma kesän merkki - Tornin Piha avautuu 1.6.2016


Kesä ja aurinko on hellinnyt Helsinkiä viime päivät. Varmaa kesässä on se, että Tornin Piha avautuu ulkoilmaihmisille. Ennen kesäkuun ensimmäistä päivää ja kesäterassin avautumista on vielä edessä monenlaista puuhaa. Valmistelut on meillä aloitettu ajoissa, jotta avajaispäivänä voidaan keskittyä olennaiseen; asiakkaiden viihtymiseen.  
Kylmä talvi tekee välillä tepposiaan, joten pihan paikat on syytä käydä läpi huolella kevään tullen. Koneet ja laitteet huolletaan, piha siistitään ja varastossa olleet kalusteet tuodaan tutuille paikoilleen. Piha alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä kuin kuuluukin. Punaiset, pirteät kesäkukat etsivät vielä paikkansa, mutta ensi viikolla nekin ilostuttavat asiakkaita kauniisti ruukkuihin aseteltuina.


Pihan baarin varustelu tehdään juuri ennen h-hetkeä ensi viikolla. Kesän juoma- ja ruokatuotteita on toki mietitty jo jonkin aikaa ja tilauslistojakin päivitetty kesäkauden ja pihan valikoimaa ajatellen. 

Tornin Pihan suosituin tuote on perinteisesti olut. Lämpimillä ilmoilla maistuvat hyvin raikkaat ja sitruksiset vehnäoluet ja hedelmäiset pale alet. Nälkäisenäkin saa tulla; kesäiseltä terassimenulta tarjoamme muun muassa maalaissalaattia ja täytettyjä focaccia-leipiä. Eri artistit ja Dj:t musisoivat pihalla keskiviikkoisin. Tämän kesän esiintyjäkaarti on muuten 
aivan huikea! 

Kesäpihan avajaisissa 8.6 esiintyy Tuure Kilpeläinen, 15.6 lavan valloittaa Manna feat. Mikko Joensuu ja heinäkuu starttaa Kauko Röyhkän tahdissa. Muita tapahtumia ja keikka-aikatauluja voit seurata facebookista, jonne Tornin Pihan oma sivu avautuu 1.6. mennessä.


Piha on viihtyisä paikka afterworkeille ja illanvietoille. Se sijaitsee keskellä kaupunkia, mutta kuitenkin poissa hälystä. Kuumana kesäpäivänä suojaisa piha tarjoaa mukavaa viilennystä auringonpaisteelta. Elokuussa taas tarjoillaan tunnelmallisia iltoja kuunvalossa.

Meillä saa olla Pihalla, tule käymään!

T. Maija, palvelupäällikkö

P.S. Tornin Piha on auki maanantaista torstaihin kello 15-23, perjantaisin ja lauantaisin kello 15-24. Säävaraus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti