keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Tornin jouluntekijät

Ihanaa, kaupunki alkaa hiljentyä ihmisten rauhoittuessa joulun viettoon. Vielä viime hetkillä liikkeellä oli aika stressaantuneen näköistä kulkijaa, toivottavasti hekin ovat viimeistään nyt vetäneet villasukat jalkaansa ja istahtaneet paikoilleen höyryävää glögiä mukeissaan.

Olen Ulla, töissä Tornin vastaanotossa. Itse vältin joulustressin ottamalla työvuoron aattoillaksi ja joulupäivän aamuksi. Tornin joulu on rauhallinen ja tunnelmallinen, vaikka tänä vuonna majoittujia onkin aiempia vuosia enemmän. Osa vieraista viettää koko joulunsa Tornissa, osa vain yöpyy täällä.
 
Torni on joulukoristeltu upeasti, ihmiset ovat joulumielellä ja ravintolan jouluillallinen tulee olemaan taas vertaansa vailla.
 


En ole perinteinen jouluihminen, olen esimerkiksi useana vuonna viettänyt talven ja siinä samalla joulunkin Australiassa. Joulu Tornissa on itselleni loistava ratkaisu, näin jouluvapaille pääsevät ne tornilaiset joilla on pieniä lapsia tai lomasuunnitelmia. Muutama kolleganikin on valinnut perinteeksi tulla pyhiksi töihin, joten meitä on täällä paikalla vähän niin kuin vakioporukka. Myös majoittujissa näkyy ilahduttavasti tuttuja naamoja.


Jos satut olemaan vielä kaupungissa vailla suunnitelmaa, tervetuloa Torniin vaikka glögille! Ateljee Bar on auki läpi joulun. Ehkä onnistut näkemään pukin poroineen lentämässä kattojen yllä…

Nyt lähden vielä kiertämään ja varmistamaan, että kaikki on valmiina aattoa varten. Toivotan ihanaa joulua koko Tornin puolesta!

T. Ulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti