tiistai 15. syyskuuta 2015

We did it!

Viime keväänä saimme päähämme idean brunssista, jonka kattaisimme viikonloppuisin alakerran ravintolaan. Tahtona oli tarjota kaupunkilaisille aito palveluelämys ja Tornin näköinen makumaailma. Less is more.

Kaupungin jo olemassa oleva brunssikattaus ei asettanut rimaa matalalle. Mutta me halusimme ylittää sen erinomaisella palvelulla ja laadukkaalla ruualla. Käsityötä, makuja ja hyviä raaka-aineita. Yksilöllinen kuten ikkunoissammekin lukee. 


Aloitimme suunnittelun keittiömestarimme Juhan kanssa koluamalla Helsingin brunsseja läpi. Oli tutustuttava tarjontaan. Vaikutteita haettiin myös Tukholmasta. Tästä käynnistyi aivoriihi Tornin makuisesta brunssista. Miltä meidän menu näyttäisi? 

Selkeä, maukas ja huolella valmistettu. Näistä sanoista lähdettiin liikkeelle. Tornin makuja uudella tavalla, mutta perinteisiä raaka-aineita kunnioittaen. Kehitimme mm. puurobaarin, jota emme olleet nähneet muualla. Brunssin suunnittelussa oli koko talolla sormensa pelissä.


  
Päätimme yhdistää buffan ja pöytiintarjoilun. Kombinaatio mahdollistaisi myös jakamisen meiningin, kun jokainen voi maistella pienissä kipoissa tarjoiltavia ruokia. Tai syödä itse. Kukin tavallaan :) Samalla me voimme palvella asiakasta. Olemmehan me Solo-hotelli.


Ensimmäiset brunssit ovat nyt takana. Mieletön fiilis. Ihka ensimmäinen brunssi oli viimeistä pöytäänsä myöden täynnä. Onnistuimme siinä, mitä lähdimme hakemaan. Uusi kokeilu freesaa meitä kaikkia ja tietysti koko Tornia.
 


Eka kerta on aina haastava, sillä yllätyksiltä ei voi välttyä. Mutta me ylitimme itsemme. Väkeä saapui runsaasti ja me saimme palvella heitä jokaista yksilöllisellä otteellamme. Tekin sanoitte sananne. 

”Laadukkaat ja maukkaat tuotteet”
”Ihania makuja ja rento fiilis”
”Palvelu erinomaista”
”Rento ja aktiivinen tunnelma”
”Tästä tulee kaupungin kivoin, elegantein ja mukavin brunssi”
”Huolella valmisteltu”

Syksyllä tarjoamme brunssia myös yöpymisen yhteydessä niille, jotka eivät halua herätä aamupalalle, vaan nauttia hitaasta aamusta vällyjen välissä. Nuku pidempään ja aloita brunssipöydästä. Toivomme tietenkin, että brunssi avaa ovia uusille asiakkaille. Olemme täällä koko Helsinkiä varten. Juuri siksi olemme huomioineet myös lapset: leluja, puuhapusseja ja piirustusjuttuja.

On aika viettää Lazy Saturdayta Tornissa.

Terveisin,
Riitta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti