keskiviikko 19. elokuuta 2015

Vierasbloggaaja: Lapset kylässä Tornissa

Meidän perheemme kesäloma huipentui mahdollisuuteen yöpyä Helsingin keskustassa, Solo Sokos Hotel Tornissa. Torni on tullut meille vanhemmille tutuksi ensisijaisesti mahtavan näköalaterassinsa puolesta. Jäimme mielenkiinnolla odottamaan millaisen miniloman Helsingin sydämessä sijaitseva hotelli tarjoaa vilkkaan 2- ja 5-vuotiaan lapsen kanssa. Lapset olivat Helsinki-seikkailustaan aivan innoissaan.

Ensi alkuun kehut hotellin henkilökunnalle, joka oli ystävällistä ja huomaavaista. Heti kirjautumisen yhteydessä lapset saivat  pienet puuhapussit, joista he olivat mielissään. Mukana tuli myös Helsingin kartta, johon oli merkitty lapsille mieluisia kohteita Helsingissä. Aivan loistojuttu!Respasta meille annettiin Superior-perhehuone, joka yllätti meidät todella positiivisesti tilavuudellaan ja toimivuudellaan. Me vanhemmat tykästyimme mahtavaan King size -sänkyyn, josta aukeni näkymä suoraan keskustan Stockmannille. Lapset nukkuivat mukavasti viereisessä huoneessa, josta oli pieni ranskalainen parveke Yrjönkadun yläpuolelle.

Mutta mikä riemu, kun kylpyhuoneesta löytyi tassullinen kylpyamme. Tämä sai innokkaan vastaanoton pikkukylpiöissä. Riemu yltyi uudelleen, kun lapset huomasivat ammeen reunalla kaksi kylpyankkaa. Nuorempi lapsistamme kuljettikin ankkoja mukanaan mennessämme illalla syömään. Ankkojen kanssa otettiin myös kunnon vaahtokylpy samaisena iltana. Yö meni rauhallisesti ja huone oli todella hiljainen sijainnistaan huolimatta.


Myös seuraavana aamuna ankat löytyivät seuralaisina aamupalalta.Tornin aamupala oli monipuolinen ja maukas kattaus hedelmiä, leikkeleitä, jogurttia, leipiä ja lämpimäisiä. Lapset oli huomioitu hienosti pienellä leikkitilalla ruokailuhuoneen yhteydessä. Tämä soi meille vanhemmille pienen rauhallisen aamulehden lukuhetken. Toimii!


Yhden yön yöpymiskokemuksemme perusteella perheemme tulee varmasti yöpymään Tornissa uudelleen. Keskeinen sijainti, tilava ja hiljainen perhehuone, ystävällinen palvelu, lasten hieno huomiointi niin palvelutilanteissa kuin ruokailussakin saa meidän perheeltä kiitettävän arvosanan. Kiitos Torni!

Terveisin,
Vierasbloggaaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti