maanantai 20. heinäkuuta 2015

Ympäristötalkoot alkoivat!

Olemme aloittaneet Tornissa ympäristötalkoot yhdessä muiden Sokos-hotellien kanssa. Haluamme olla vastuullisia ja edistää kestävää matkailua. Sen osoitamme tällä ovesta löytyvällä merkillämme. Mukana on meidän lisäksi 20 muuta Green Key -merkittyä hotellia. Jos haluat tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja, pidä mielessä tämä merkki.Mutta mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, joka edistää kestävää matkailua. Matkustajilla on nyt entistä paremmat mahdollisuudet tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja sekä pienentää omaa hiilijalanjälkeä.

Yhä useampi teistä on kiinnostunut ympäristöstämme. Meillä voit olla varma, että vierailusi rasittaa mahdollisimman vähän ympäristöä. Perusajatuksena on säästää vettä, sähköä ja jätteiden sekä kasvattaa ympäristötietoisuutta. Olemme asettaneet myös tavoitteita ympäristökuorman vähentämiseksi.
  • ympäristöystävälliset pesuaineet ja paperit
  • jätteiden lajittelu
  • vedensäästö
  • energiansäästö
  • LED-lamput
  • lähi- ja luomuruoka  

Muun muassa aamupalalle ja muihinkin tarkoituksiin leivät haetaan viereisestä Briossi-leipomosta ja herkullinen puuromme on luomupuuroa.

Haluamme kutsua myös sinut talkoisiin. Mutta mitä kaikkea voit asiakkaanamme tehdä?
Laitoimme huoneisiin kuvan mukaiset infolaput ja siniset koukut kertomaan talkoomahdollisuuksista. Kun esimerkiksi ripustat pyyhkeesi roikkumaan seinälle, emme pese sitä joka päivä. Osallistu kanssamme jätteiden lajitteluun. Jos haluat kierrättää tölkkejä tai pulloja, ne voi laittaa huoneeseen siihen tarkoitukseen jätettyyn pussiin. Me kierrätämme ne puolestasi. Otamme myös hyvin mielellämme teiltä asiakkailta vinkkejä vastaan siitä, mitä vielä voisimme tehdä yhdessä ympäristömme hyväksi.

Pienet teot vaikuttavat.Huoneidemme ”Black boxista” löydät lisää tietoa Green Keystä ja siitä, mitä se meille ja sinulle tarkoittaa.

Respamme opastaa myös mielellään julkisen liikenteen käyttöön sekä erilaisiin ulkoilureitteihin, joita meillä Helsingissä ja lähialueilla riittää. Kannustamme myös arkiliikuntaan, arvaatko montako porrasta on ylös Ateljee Bariin?


Ympäristöystävällisin terveisin,
Kaarina
 


 
 

1 kommentti:

  1. Eipä ole portaita tullut laskettua, mutta hienoa, että olette sitoutuneita ja näytätte myöskin sen!

    VastaaPoista