maanantai 2. kesäkuuta 2014

Mikä Kokemus!Terveiset Tornin yhteydessä olevasta Kokemus Helsinki Day Spasta, olipa kerrassaan elämys. Pihan poikki ja suoraan pieneen paratiisiin.
Kodikas ja kiireetön kauneushoitola sijaitsee Hotelli Tornin tiloissa, oikeastaan takapihallamme. Helteiden jälkeen viileässä ilmoissa kelpasi suunnata höyrysaunan kautta hemmotteluhoitoon.


Tämä ”keidas” on paikka mielen, kehon ja koko olemuksen rentouttamiselle. Pieni piilopaikka Helsingin sydämessä. Paikka, josta kaikki eivät tiedä.  
Kokemus Helsinki Day Spa on neljän hoitohuoneen hoitola, jossa tehdään hoitoja käsistä varpaisiin ja hieronnoista kokonaisvaltaisiin kasvo- ja vartalorituaaleihin. Myöskään miehet eivät ole outo näky kauneushoitolassa, kuulemma yhä enenevässä määrin hekin osaavat hyödyntää palveluita. Tästäpä monta lahjavinkkiä korvan taakse.

Hoitolan jujuna ovat laadukkaat tuotteet ja ihmisen kosketus, ei niinkään fyysinen hoitolaitteisto. Läsnäolo ja hoitajien intensiteetti ovat merkityksellisiä. Eniten taisin olla yllättynyt luonnonkosmetiikan vaikutuksesta. Laadukkaan luonnonkosmetiikan lopputulos on vakuuttava. Eikä tämä ole yhtään synteettistä kosmetiikkaa kalliimpaa. 

Kokemus alkoi heti sisään astuessa, kun lämmin ja sydämellinen henkilökunta toivotti minut tervetulleeksi. Ensin minut ohjattiin höyrysaunaan rentouttamaan mieli seuraavaksi pariksi tunniksi. Kaikki hoidot alkavat aina höyrysaunalla, jossa asiakas, kroppa ja lihakset rentoutuvat ennen hoitoja. Kaiken taustalla tuntui olevan ajastus tässä ja nyt.
Kynttilöin koristeltu alakerta vei hetkessä mielen päivän muista mietteistä. ”I choose health, I choose vitality, I choose thoughts”, siinä oli mietteitä hoidon alkuun.

Edessä oli hoitolan uutuus Copacabana-hoito, jossa hoidettiin kasvojen lisäksi jalat ja selkä kosteuttavalla kuorinnalla ja naamiolla sekä avattiin lihasjumit hieronnalla. Ennen kaikkea kesälle hyvin sopiva hoito. Copacabana- hoitosarjan tuotteet ovat ihoa heleyttäviä, korjaavia ja kimmoisuutta lisääviä. Kaikki tuotteet olivat luonnosta peräisin olevista raaka-aineista.


Hoidon kruunasi lämmitettävä hoitopöytä, joka teki hoidosta erittäin miellyttävän.
Hoidon jälkeen tapana on tarjoilla hoidon ”maailmaan” kuuluvaa juomaa. Copacabana-hoidossa se tarkoitti kookos-mangovettä. Yleisimmin hoidon jälkeen tarjoillaan teetä, joka jatkaa hoidon vaikutusta. Yrteissä on paljon erilaisia hoitovaikutuksia ja siksi niitä käytetään paljon myös hoitojen aikana.


Jo kaksi vuotta Tornin yhteydessä majaa pitänyt Kokemus Day Spa on ehdottomasti suosittelujensa arvoinen. Ihastuttava paikka, ihastuttava henkilökunta. Vaikka olen ollut monta vuotta Tornissa töissä, kävin nyt vasta kokeilemassa paikkaa. Jotkut asiat vain ovat liian lähellä.   

Rentoutunein terveisin,

Hotellinjohtaja
Päivi


1 kommentti:

  1. https://myfinnishlife.wordpress.com/2014/06/17/high-in-helsinki/

    VastaaPoista