keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Onnistuminen lähtee asiakkaistaKuulin helmikuisena päivänä kaverusten keskustelevan kadulla keskenään: ”Torni on the place to be, jos haluaa viettää laatuviikonlopun”. Tiesin silloin, että aloitan hotellipäällikkönä Tornissa maaliskuun alussa, mutta en silloin vielä ymmärtänyt, kuinka oikeassa nuo nelikymppisen naiset olivatkaan!


Työn alku on ollut hektistä, mutta samalla olen oppinut niin paljon uutta, että voin olla vain iloinen päästessäni mukaan tähän ammattilaisten porukkaan. Itselläni on takana yhdeksän ”hotellivuotta”, joiden aikana jokainen osasto keittiötä lukuun ottamatta on tullut tutuksi. Työssäni koen onnistumisen tunteita silloin, kun asiakkaat kokevat viettäneensä laatuviikonlopun meillä Tornissa. Juuri sellaisen, mistä naiset kadulla juttelivat. Näin alussa on ollut mukava myös tutustua työkavereihin, jotka ovat mahtavia ja koen jo kuuluvani tiimiin. Yhdessä on ollut kiva miettiä mm. huoneiden sisustuksia, tulevia kesän paketteja perheille, yhteistyötä vieressä olevien yrittäjien kanssa sekä talon yhteisiä tapaamisia.


Vapaa-aikani täyttää intohimoni ihania makuelämyksiä kohtaan. Tämä intohimo on tehnyt minusta jonkin sortin ruokaspesialistin. Vähintään kerran viikossa yritän käydä ulkona syömässä. Minulle se tarkoittaa kaikkea ruokaa aina fine diningista katukeittiöihin.Edellisviikolla olin Skotlannissa, missä maistoin ”Black puddingia” paikallisen siiderin kanssa. En voinut kuvitella minkään maistuvan yhtä hyvältä, kun olin ensin jonottanut tuota hieman erikoista ruokaa (”kuohkea veripalttu”) koruttomien suurten vuorien keskellä. Viime viikonloppuna taas kävin kokeilemassa Tornin keittiön maalaissalaattia kanalla, jonka kruunasi dijon sinapilla maustettu majoneesipohjainen kastike. Maistui erinomaiselta kuohuvan kanssa! 
Tornissa on monta rautaa kokoajan tulessa ja päämääränä on luoda asiakkaille mahdollisimman monipuolisia kokemuksia. Sekä tietenkin ihania makuelämyksiä. Toivottavasti näemme täällä pian!

Hauskaa vappua ja tervetuloa Torniin!

Terveisin,
Hotellipäällikkö Marjut
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti