tiistai 1. huhtikuuta 2014

St. Patrick´s Day muutti Tornin vihreäksi

 St. Patrick´s Day (iiriksi Lá Fhéile Pádraig) on Irlannin kansallispäivä, jota vietetään vuosittain maaliskuun 17. maan suojelupyhimyksen Pyhän Patrickin muistoksi. St Patrick kuoli 17. maaliskuuta vuonna 461 ja siitä lähtien kyseistä päivää on vietetty hänen muistopäivänään.

Sen juhlinta on yleistynyt myös muualla kuin Irlannissa viime vuosina – myös Suomessa ja meillä Tornin O´Malley´ssä.

Alun perin kuitenkin juhla on ollut kristillinen, vaikkakin se on nykyisin saanut maailman suurimman ravintolapäivän statuksen. Täällä se on ollut vuoden vilkkain ”juhlapäivä” jo vuosien ajan.

St. Patrick´s Day:tä vietettiin O´Malley´ssä perinteisin menoin pari viikkoa sitten. Maanantaina 17.3 mentiin taas irlantilaisen musiikin voimin, Guinnessia juoden, iloisen ilmapiirin merkeissä. Kurkataanpas, tältä meillä näytti juhlahumun keskellä.
Mukana juhlimassa olivat Finnish – Irish Society, Irish Embassy, Guinness ja Magners ja tietenkin tärkeimmät – eli meidän asiakkaat! Olipa ikimuistoinen ilta. O´Malley´sin väki kiittää kaikkia juhliin osallsituneita.

Juhlien juoma on perinteisesti Guinness – jota nautitaan meillä satoja, maailmalla n. 13 000 000 tuoppia juhlien yhteydessä.


Juhliin pukeudutaan perinteisesti vihreään väriin, myös olutta värjätään vihreäksi… meillä pukeuduttiin tähän tyyliin.
 

Livemusiikkia with SHANNUA, arpajaisia ja olut-tarjouksia. Tunnelma oli kohdillaan!

Friendliest Day of the year.... Sláinte! Tavataan taas ensi vuonna vihreissä väreissä!

Mikko
O´Malley´s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti