maanantai 7. lokakuuta 2013

Wanna meet the management?


Noin neljä kertaa vuodessa kutsumme kanta-asiakkaamme viettämään iltaa kanssamme. ”Meet the management” -ilta on kiva keino tutustua meille tärkeisiin henkilöihin, puolin ja toisin. 

Viimeisin tilaisuus järjestettiin Tornin "James Bond" -sviitissä. Teemana oli jo paikastakin arvaten tällä kertaa James Bond. Olin hankkinut kaikenlaista rekvisiittaa sviittiin: kirjoja, musiikkia ja muuta Bond-elokuvista tuttua. Illan aikana taustalla soi elokuvista tutut kappaleet. Tunnelma viritettiin Bond-henkeen. 
Pexi oli sekoittelemassa Bondin lempijuomaa Vodka Martinia, jota tarjoilimme asiakkaille. Oli meillä varattuna myös Bollinger-shampanjaa. Kerroimme kanta-asiakkaillemme, mistä sviitti oli saanut nimensä. Muillekin tiedoksi, että James Bond alias Roger Moore on yöpynyt kyseisessä sviitissä Helsingissä ollessaan ja on tykästynyt sviittiin. Nimesimme sen sitten hänen mukaansa. 

Illan kruunasi leikkisä James Bond -visailu, jossa pääpalkintona oli yö Bond-sviitissä. Visailu oli asiakkaidemme mieleen – hyvät naurut ja kommentit siivittivät iltaa. Vilkas puheensorina jatkui läpi illan suomen ja englannin virratessa katkeamatta. Ja löytyihän se onnellinen visailun voittajakin:)   

Tämä oli taas ikimuistoinen hetki kaikille päälliköillemme pysähtyä asiakkaidemme seuraan. Asiakkaat ovat ainutlaatuisia – niin kuin on Tornikin.  

Heitän lopuksi hieman haastetta teille lukijoille. Osaisitko sinä vastata seuraaviin kysymyksiin?

- Missä elokuvassa Jaws (Rautahammas) sanoo ainoat vuorosanansa?
- Missä elokuvassa Bondin autona oli Citroen 2CV (Rättisitikka)?
- Kuinka monta kertaa Timothy Dalton esitti James Bondia?
- Mikä on Max Zorinin kilpahevosen nimi 007 ja kuoleman katse –elokuvassa?


Markus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti