perjantai 14. kesäkuuta 2013

Tiedätkö miltä maistuu kulta?Meitä American Barissa on jostakin syystä viehättänyt kilpailla jo vuosia. Kultaakin on tullut jo monta kimpaletta. Koska olemme hioneet kilpailujuomiamme useita kuukausia ja niiden makujen toimivuus on allekirjoitettu ympäri Eurooppaa, juomat ovat tulleet nyt myös meidän drinkkilistallemme!

Esimerkiksi täydellinen startti illalliselle lähtee freesillä, aavistuksen kirpeällä Ainolla, joka palkittiin vuoden 2011 Finlandia Vodka Cupin kansainvälisissä finaaleissa parhaana aperitiivina! Greippivodkaa, basilikaa, inkivääriä, hunajaa ja limeä yhdessä virittävät makunystyräsi ennen alkuruokaa. 


Illallisen painikkeeksi  sopisi esimerkiksi kuvan Feelings from Normandy, jolla kuittasimme ensimmäisinä Suomalaisina voiton kansainvälisistä Calvados Novelle Vogue 2010 kilpailuista! Pohjois-Ranskan jälkiruokamaisia tunnelmia lasista löytyy ainakin calvadoksen, cointreaun, omenan, seljankukan sekä samppanjan muodossa. 

Usein kuulemme, että kun miehet juovat konjakkia, naiset juovat amarettoa. Entä jos irtaudumme vanhoista uskomuksista ja nautimme kahvin avecina Box of Chocolaten? Amarettoa, konjakkia, minttua ja persikkabittereitä. Yksinkertainen on kaunista ja maistuvaa. Tällä juomalla voitimme vuoden 2013 Amaretto Mixing Star -kilpailun Suomessa  ja heinäkuussa näemme miten pitkälle drinkki pääsi kansainvälisissä finaaleissa, Amsterdamissa.

Nähdään American Barissa!

Jarkko Issukka & Pekka Välitalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti