maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kesäilloissa on sitä jotain


Kesäillat ovat parasta aikaa Suomessa. Kesäilloilla on ominaistuoksunsa ja tunteensa. Kesän haistaa ja maistaa. Silloin mielellään suuntaa ulos viilenevään kesäiltaan, siinä on sitä jotain. Suomen kesän arvaamattomuus kuitenkin puhuttaa aina. Sadetta, aurinkoa vai polttavan kuumaa hellettä – sitä ei edes sammakkomies osaa ennustaa. Juuri sen takia meillä korostuu hetkessä elämisen tärkeys.

Miksi siirtää afterworkit huomiselle, kun ne voi nauttia jo tänään?
Varsinkin kesäaikaan Helsinki on sykkivä pääkaupunki. Liian haipakkaa menoa ja vilskettä voikin hetkeksi paeta Tornin Pihalle. Keskeltä kaupungin kiirettä löytyy nyt paikka, jossa elävän musiikin soidessa taustalla nautitaan rauhallisuudesta, hyvästä juomasta ja ruoasta sekä ihanasta miljööstä. Idyllinen kesäpiha on oiva, viileä paikka afterworkeille tai illanvietolle.


Mikä kruunaisikaan kesäpäivän paremmin kuin grilliruoka, kala tai uudet perunat? Raikkaat maut hemmottelevat mieltä ja makuaisteja. Maukkaan ruoan kyytipojaksi tarjotaan niin perinteisiä juomia kuin kesädrinkkejä. Yksi kesäpihan erikoisuus on jälleen tänä kesänä tarjoiltava Irishmojito. Siinä kuusenkerkkäsiirappi loihtii drinkille sen ainutlaatuisen säväyksen.

Meillä myös talo pukeutuu sään mukaan. Kuumalla säällä viileä sisäpiha muovautuu raikkaaksi seurustelumiljööksi ja viileällä säällä talo lämmittää vieraitaan. Lämpölamppujen ja vilttien alla varpaat eivät palele. Tornin väki haluaa tarjota asiakkaille paikan, jossa he itsekin viihtyisivät.Kesäillan huuma on käsin kosketeltava – kesällä saa olla pihalla! 

Tornin Piha palvelee sinua maanantaista torstaihin klo 15–24 sekä perjantaisin ja lauantaisin klo 15–02 (säävaraus) elokuun loppuun saakka. Sunnuntaisin kesäpiha on suljettu.

Tornin väki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti