maanantai 3. kesäkuuta 2013

Muistatko vielä sen yön Tornissa?


Oletko koskaan miettinyt mikä erottaa tavanomaisen hotellikokemuksen ja unohtumattoman hotellikokemuksen? Tätä minä pohdin päivittäin. Olen Päivi, Tornin hotellinjohtaja, ja teen koko sydämelläni töitä sen puolesta, että jäämme vieraidemme mieliin pysyvinä muistoina ja tunnelmina.
Me Tornissa uskomme, että unohtumaton hotellikokemus syntyy intohimoisen työn tuloksena. Minä, hotellipäällikkö Markus ja ravintolatoimen päällikkö Riitta tulemme kirjoittamaan siitä, mitä Tornissa tapahtuu tiskin takana, ravintolan keittiössä ja niiden ovien takana, joissa lukee ”vain henkilökunnalle”. Luvassa ei ole mitään ns. hotellirealityä, vaan pitkään alalla olleiden ihmisten ajatelmia ja mietteitä työstään, hotellimaailmasta ja mieleen painuneista hetkistä.

Tornin porukka
Torni elää omaa elämäänsä 24 / 7 vuoden jokaisena päivänä. Täällä sattuu ja tapahtuu, nauretaan ja itketään, juhlitaan ja levätään. Toimialaamme liitetään aina glamour, mutta kuten urheilussakin, vaivattoman näköisen huippusuorituksen takana on rankkaa duunia. Meillä on täällä mahtava tiimi, joka luo ja ylläpitää Tornin henkeä.
Tornissa on ihan mielettömät puitteet jäädä vieraiden mieliin. Pienet yksityiskohdat houkuttelevat ihastumaan: tassuammeita, kaakeliuuneja, taideteoksia, design-kalusteita, art decoa, jugendia… Olemme maaliskuusta alkaen kuuluneet Solo by Sokos Hotels -konseptiin, joka koostuu Sokos Hotel -ketjun klassikkohotelleista. Tornin kuuluminen Soloon on ketjun kunnianosoitus hotellimme persoonallisuudelle.
Suloinen tassuamme ylelliseen kylpyhetkeen
Taidetta huoneissa, käytävillä - ja hississä
Kaakeliuuni

 Persoonallisuutemme ei kuitenkaan pohjimmiltaan synny upeista puitteista, vaan henkilökuntamme heittäytymisestä ja siitä välittyvästä hyvästä fiiliksestä. Tavoitteemme on, että vieraamme tuntee Tornin hengen jo sisään astuessaan. Ja parhaimmillaan vieraistamme takaisin välittyvä tunnelma boostaa meitä entistä parempaan. Vai mitä sanotte tästä asiakaspalautteesta: ”Tulimme niin onnellisiksi ollessamme teillä”. Kyseinen vieras ei koskaan tule unohtamaan yötään Tornissa. Emmekä mekään unohda sitä tunnetta, jonka koimme palautteen saadessamme.

Päivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti